Η παράταξη «ΝΕΑ ΔΩΡΙΔΑ, Όλοι μαζί μπορούμε»

Η παράταξη «ΝΕΑ ΔΩΡΙΔΑ, Όλοι μαζί μπορούμε» γεννήθηκε για της τοπική κοινωνία για μια δημοτική διοίκηση με νέο όραμα για τις ανάγκες του δήμου να ακούει, ενώνει και εμπνέει τους πολίτες ώστε να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του πολιτικού συστήματος που έφεραν την κρίση.

Με πίστη ότι ο αγώνας μας για να είναι αποτελεσματικός προϋποθέτει την κοινή πορεία με όσους έχουμε τις ίδιες ανησυχίες αποφασίσαμε να συμπράξουμε πέρα και έξω από κομματικά στεγανά και με μόνο γνώμονα να δώσουμε πειστικές απαντήσεις και έργα στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται για την Δωρίδα με την παράταξη «ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ » του Γιώργου Καπεντζώνη.
Προχωράμε έχοντας μια δυνατή παρακαταθήκη από το 2013 με τη συνεργασία μας και δημιουργία του «Δικτύου Πόλεων με Λίμνες».

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη σύμπραξη της παράταξης μας «ΝΕΑ ΔΩΡΙΔΑ, Ολοι μαζί μπορούμε», με την συμβολή της εμπειρίας των υποψηφίων με τη παράταξη «ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» μετά την από κοινού διαπίστωση για την αναγκαιότητα χάραξης κοινής στρατηγικής στην ανάπτυξη του τόπου μας στον Τουρισμό, Ενέργεια, Πολιτισμό, Κτηνοτροφία, Υγεία & Εναλλακτικές μορφές πολλαπλών δράσεων για να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας.

Τέλος να ευχαριστησω ιδιαίτερα όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους που με άκουσαν και που με τη θετική τους αντιμετώπιση και δεκτικότητα μου δίνουν την δύναμη να επικοινωνήσω το όραμα μου για την ΔΩΡΙΔΑ με την παράταξη «ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Γιώργου Καπεντζώνη.

Αριστοτέλης Καρβέλλας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο