ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ : Συνοδοιπόροι και… “ξεσκονίστρες”

Θυμάστε τον πόλεμο που δεχθήκαμε όταν γράψαμε τον χειμώνα για τον παραλιακό δρόμο της Παλαιοπαναγιάς που τον κατέστρεψε η θάλασσα;Όλοι οι “Συνασπισμένοι στον δημοτικό κορβανά” πάσης πολιτικής απόχρωσης και “περίοικοι της καταστροφής””επαναστάτησαν” δηλώνοντας ότι “ο δρόμος δεν είναι… νόμιμος”! Έπρεπε να κλείσει….   Και να μείνει η παραλία…  ιδιωτική! Για πάσαν χρίσην  και πάσαν….

Το ίδιο συνέβη και όταν γράφαμε για τις σπατάλες(;) που έγιναν στην Έκθεση “Nostos”.. Για κάτι χρήματα του “λαού” που χάνονταν στους δαιδαλώδεις δρόμους στο “τρίγωνο του διαβόλου” με πολλές “αναχωρήσεις” και… “επιστροφές” μέχρι να “τεντωθεί” η… τέντα!Το καιρό εκείνο, ήταν όλοι μαζί, πιστοί στον “όρκο τους” και στα Πιστεύω του καθενός :“Μαζί τα φάγαμε”(;)Και επειδή οι τότε “ετεροθαλείς συνασπισμένοι”, “αβαντάρανε το κοινό τους συμφέρον” , κάνανε και “επιθετικά σχόλια εναντίον του RUFIANOSITE (του δικού μας δηλαδή) γιατί έτσι χαρακτηρίζεται ένα site που μπαίνει στα…. χωράφια τους!Διαβάστε  το τί γράφανε τότε με αφορμή την αναδημοσίευση του ρεπορτάζ μας για τον παραλιακό και τι αλληλο-απάντήθηκε: 

Το “μεγάλο και σοβαρό δημοσιογραφικό site” είναι ΕΝΑ σημειώστε το!Και το “τυχάρπαστο Rufianosite” είμαστε εμείς !Σύμφωνα με τους Αντιδημάρχους μας, είναι ρουφιανιά οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και όχι δημοσιογραφική υποχρέωση !.. Μάλιστα…  Κι εδώ απαντά το “Μεγάλο Site” δια του…. ιδιοκτήτη του:

Κάτω τα αφτιά και… ξεσκόνισμα: 
Δεν θα σχολιάσω γιατί ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ και θα ΕΙΣΑΙ  ο Πρόεδρος της καρδιάς μας”

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Κυρίες και Κύριοι….  
Αλλά εδώ που τα λέμε:   “Στον τόπο μας ότι ΔΗΛΩΣΕΙΣ είσαι”
Τίποτε παραπάνω….  Τίποτα λιγότερο!…  
Στο θέμα αυτό η κρίση… δική σας!
Και ο διάλογος μεταξύ των δύο Αντι….   συνεχίζεται με εκατέρωθεν “φιλοφρονήσεις”:

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ:

Όμως, ο χρόνος είναι αδυσώπητος !
Οι “συνοδοιπόροι” άλλαξαν πορεία και θέσεις και σε λίγες μέρες θα κριθούν!  Όχι από εμάς αλλά από τους συμπατριώτες τους!
Η κάλπη θα “ξεσκεπάσει” πολλά!
Και κάθε κατεργάρης “συνοδοιπόρος” θα πάρει τη καινούργια του θέση αλλά….
Και  κάθε “ξεσκονίστρα”  θα ψάχνει να τους βρει για να… “απαγκιάσει” 

http://neo-astronafpaktos.blogspot.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο