Επίθεση Κοτσανά για τις ασφαλτοστρώσεις: Είναι έργο Λουκόπουλου κι αυτό

Κριτική στην δημοτική αρχή του δήμου Ναυπακτίας, κάνει για άλλη μια φορά ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Ανδρέας Κοτσανάς.

Αιτία, η ανάρτηση του δημάρχου για έργο ασφαλτοστρώσεων, το οποίο αναφέρει πως γίνεται με «παρεμβάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής». Ο κ. Κοτσανάς, τονίζει στην ανακοίνωσή του πως αυτό είναι υπόλοιπο σύμβασης έργου του Τάκη Λουκόπουλου, η οοία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Δείτε την ανάρτηση Κοτσανά:

Καλά αυτή η Δημοτική Αρχή Γκίζα-Μπουλέ πόσο…”ανεκδιήγητη” μπορεί να είναι;

Στην Δημοτική Αρχή Γκίζα-Μπουλέ πανηγυρίζουν και ποστάρουν γιατί κατάφεραν να ρίξουν σε δρόμους 360 μέτρων των τοπικών κοινοτήτων Δάφνης και Λυγιά ασφαλτοτάπητα 2.100 τ.μ., ποσότητες που αφορούσαν υπόλοιπο εργολαβίας από πιστώσεις ΣΑΤΑ του 2018, έργο που είχε δημοπρατηθεί και συμβασιοποιηθεί -σωστά διαβάζετε -επί της Δημοτικής περιόδου του κ.Τάκη Λουκόπουλου με καταληκτική ημερομηνία υλοποίησης την 31η Δεκεμβρίου 2020.

ΥΓ.’Οσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα 2019-2020 και για τις έξι Δημοτικές ενότητες όχι μόνο δεν έχει υλοποιηθεί ούτε κατά 1€ μέρος αυτού, αλλά δεν έχει εκπονηθεί επί ενάμιση χρόνο καμία μελέτη για την υλοποίηση του όπως ήταν υποχρεωμένη να πράξει η Δημοτική Αρχή Γκίζα-Μπουλέ.

www.npress.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο