Έκκληση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου: “Τηρήστε μέτρα και προφυλάξεις για την COVID-19. Υπάρχει διασπορά κι ΕΔΏ”

ην πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από την COVID-19 ζητά από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου, η διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας με αφορμή την αύξηση των νοσηλειών  ασθενών με κορονοϊό. 

Κάτι που όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση υποδηλώνει διασπορά της COVID-19 στην κοινότητα σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί τον Μάρτιο. 

“Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή μας και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα τείνει να ξεφύγει με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να δέχεται αυξημένα εμπύρετα περιστατικά που δίνουν θετικό test.

Προφανώς ΟΛΟΙ μας δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς μπορεί να συμβεί εκ του γεγονότος και μόνο ότι οι συμπολίτες μας ‘’μετρούν’’ πόσα κρούσματα υπάρχουν στην περιοχή μας, αγνοώντας τις όποιες οδηγίες προφύλαξης.

Καλούμε τους συμπολίτες/σες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τις οδηγίες εντός και εκτός του Νοσοκομείου, διότι σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει ανέκδοτο με το τι μπορεί να ζήσει και το δικό μας Νοσοκομείο, καθότι αν στο πρώτο lockdown είχαμε ελάχιστη διασπορά, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα υποτιμάμε…”https://messolonghinews.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο