Σας καλωσορίζουμε στο ‘’Κτήμα Κάκκαβος’’.

Το κτήμα ‘’Κάκκαβος’’,βρίσκεται στο Μεσόκαμπο Μεσολογγίου,5χλμ.απ’την πόλη. Η λειτουργία του,άρχισε το 1826 ως ελαιώνας. Το 2014 λειτουργεί με αγροτικές καλλιέργειες,όπως ελιές Καλαμών και λαδοελιές Κορονέικες. Διαθέτουμε στο χώρο μας δυο συσκευαστήρια. Ένα για ελιές Καλαμών και ένα συσκευαστήριο αλατιού από το αλάτι των αλυκών Μεσολογγίου. Προτερημά μας,η καθετοποίηση της παραγωγής μας.Τροφοδοτούμαι 700 και πλέον μαγαζιά στην ελληνική αγορά και κάνουμε πολλές εξαγωγές σε Γερμανία,Ολλανδία,Αμερική και Καναδά. Τα προ’ι’όντα που παράγει το κτήμα μας είναι ελιές,ελαιόλαδο και αλάτ

Κτήμα ‘’Κάκκαβος’’ Προ’ι’όντα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ..

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Το λάδι μας,ή αλλιώς ο ‘’υγρός χρυσός’’κατά τον Όμηρο,αποτελεί έναν διατροφικό θησαυρό που στέκεται αγέρωχος πολύ ψηλά στην διατροφική πυραμίδα. Στο κτήμα ‘’Κάκκαβος’’,παράγουμε ελαιόλαδο βιολογικό και συμβατικό με χαμηλή οξύτητα,ενώ ο καρπός συλλέγεται και αμέσως ελαιοποιήται σε πιστοποιημένο ελαιοτριβείο ψυχρής εκθλίψεως σε απόσταση 5χλμ.απ’ το κτήμα μας. Ιδιαιτεροτητά μας είναι η συσκευασία του ελαιολάδου από εμάς τους ίδιους. Το λάδι μας είναι αρωματικό,πυκνό και εύγευστο και συσκευάζεται σε γυάλινα μπουκάλια,μαράσκα,στιβαρά,των 100 ml,250ml,500ml,1L,3L,5L, τα οποία τοποθετούνται σε κουτιά των 12 τεμαχίων ενώ οι τενεκέδες σε κάθε κουτί χωράνε 4 των 5L ο καθένας.

Κτήμα ‘’Κάκκαβος’ Προ’ι’όντα ΕΛΙΕΣ..

Κτήμα ‘’Κάκκαβος’ Προ’ι’όντα ΕΛΙΕΣ.. Οι ελιές μας είναι αρίστης ποιότητας σε διάφορα μεγέθη και τις παρασκευάζουμε εμείς με φυσικό και μόνο τρόπο.Ξεχωρίζουν για την τραγανή σάρκα τους και την εξαιρετική γεύση τους. Οι συσκευασίες μας είναι πλαστικά δοχεία 500γρ.,1κλ.,3κλ.,και τενεκές 12 κλ.,ο οποίος έχει βαλβίδα ασφαλείας. Οι ελιές μας διατηρούνται στη συσκευασία τους με λάδι,αλάτι και ξύδι χωρίς καμία προσθήκη άλλων συντηρητικών. Στα δοχεία μας επίσης θα βρείτε και ελιές χωρίς κουκούτσι αλλά και σε ροδέλες.

Κτήμα ‘’Κάκκαβος’’ Προ’ι’όντα ΑΛΑΤΙ..

ΑΛΑΤΙ. Ουσιαστική σημασία για την ίδια τη ζωή έχει το αλάτι. Στο κτήμα μας,συσκευάζουμε αλάτι απ’τις Αλυκές Μεσολογγίου,διάσημο για τη λεπτή γεύση του και το πλούσιο ιωδιό του. Έχουμε συσκευασίες αλατιού στις εξής μορφές…Αφρίνα, η οποία θεωρείται ο ανθός του αλατιού,ψιλό αλάτι,χοντρό και ημίχοντρο,σε συσκευασίες του μισού του ενός και των 10 κιλών.

ΚΤΗΜΑ ΚΑΚΚΑΒΟΣ ΙΚΕ

Αγροτικές Εκμεταλλεύσεις

Υποκ/μα: Σπύρου Μουστακλή 32, Μεσολόγγι Τ.Κ. 30200

Τηλ. 6974600400-2631055050

Υπ. Επικοινωνίας: Παναγιώτης Παπαχρήστος

www.ktimakakkavos.gr

info@ktimakkavos.gr

Παραγωγή…

studionafpaktos.gr”.

Επικοινωνία…

e-mail. studionafpaktos@gmail.com

Tηλ. 6906569421 & 6934846730

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο