Ξεχωριστη εκδήλωση η ”Γιορτή Κάστανου & Τσίπουρου” στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας.(βίντεο & φωτο)

Μεγάλη η προσέλευση κόσμου στην φετινή γιορτή κάστανου & τσίπουρου στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη Φθινοπωρινή εκδήλωση του Δήμου Ναυπακτίας.

Τα ψημένα καστανα και το παραδοσιακό τσίπουρο ηταν δωρεαν προσφορα σε όλο τον κόσμο απο την Τοπική Κοινότητα Άνω Χώρας και τον Πολιτιστικό σύλλογο Ανωχωριτών.\\

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Χώρας κ. Ρέππας Θανάσης,μέσα απο την κάμερα της εκπομπής μας καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν τη φετινη γιορτή κάστανου και τσίπουρου καθώς επίσης και την Δημοτική Αρχή για την ΄συμβολή της στην όλη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Αναφορά στην γιορτή αυτή έκανε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωχωριτών κ. Χατζόπουλος Θανάσης.

Στην Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην Άνω Χώρα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας,ο Αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Τσουκαλάς,ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΚΙ.ΝΑ.Λ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Βαρεμένος ,δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας.Το απόγευμα της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με δημοτική ορχήστρα με τραγούδι τον Αποστόλη Ζορμπά, ενώ καταπληκτική ήταν και η παρουσία χορευτικού τμήματος της σχολής του Νίκου Ζωργιού.

https://www.weddingstudio.gr/%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-2018/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο