Οι κτηνοτρόφοι ”ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ” απ’ τους λύκους.

Στο Καταφύγιο,της ορεινής Ναυπακτίας,οι κάτοικοι που ζούν εκεί,ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.Δυστυχώς,όμως,τους διακατέχει όλους η απογοήτευση αφού η Πολιτεία τους έχει γυρίσει την πλατεία.

Η εμφάνιση των λύκων στα κοπάδια των κτηνοτρόφων,όχι μόνο του συγκεκριμένου χωριού αλλά σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες της Ελλάδας,έχει φέρει ολική καταστροφή. Παρ’ όλο τις έντονες διαμαρτυρίες τους και στα ΜΜΕ αλλά και στους αρμοδίους,το πρόβλημα συνεχίζει και μάλιστα όσο πάει και επιδεινώνεται.

Στο Καταφύγιο στις 12 Απριλίου,συγκεντρώθηκαν κτηνοτρόφοι απο διάφορα σημεία,όπως απο Λιδωρίκι Δωρίδας,Παλαιοχωράκι Ναυπακτίας,Κεντρική Ναυπακτίας,παρ’ όλο το άστατο του καιρού,για να εκφράσουν το σοβαρό αυτό θέμα στην κάμερα του studio nafpaktos και του τηλεοπτικού σταθμού super b,μην τυχόν και ακουστεί η φωνή τους σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τον πρωτογενή τομέα.

Με την αδιαφορία που δείχνει η Πολιτεία σε τέτοια σοβαρά θέματα,ο κτηνοτροφικός τομέας τείνει να αφανιστεί και έχει φέρει στο αδιέξοδο νέους ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον Πρωτογενή τομέα.Σοβαρή μαρτυρία σε αυτό είναι η έντονη διαμαρτυρία γυναικών που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και συμμετείχαν σε αυτή τη συγκέντρωση.Οι νεαρές κυρίες εκφράζουν δημόσια την αγανακτησή τους για την αδιαφορία της Πολιτείας και διστάζουν να συνεχίσουν αυτό το επάγγελμα που αγάπησαν .

Για το σοβαρό αυτό θέμα της εμφάνισης των λύκων στα κοπάδια των κτηνοτρόφων,ασχολείται για να βρεθεί κάποια λύση εδώ και πολλά χρόνια ο κ. Φίλιππας Θεοδωρόπουλος κάτοικος Καταφυγίου.Ο αγώνας του είναι μεγάλος χωρίς να παίρνει απάντηση . ….Δείτε περισσότερα στο βίντεο…

Γυναίκες . Απογοητευμένες να συνεχίσουν την κτηνοτροφία….


Πηγή θεοδωροπουλος Φίλιππας. Οτι είπαμε και τα αντίστοιχα έγγραφα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο