Στο «αέρα» και το σημερινό debate στη Ναύπακτο

Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και το σημερινό debate της τηλεόρασης του Lepanto.

Από τους 8 υποψήφιους δημάρχους, οι 3 δεν θα παραστούν σήμερα, οπότε επιστρέφουμε πάλι στον κρίσιμο αριθμό 5 και κατά πόσο αυτός είναι στο πνεύμα του νόμου που μιλάει για τα 2/3. Κι αυτό διότι 2/3*8=5,33 , άρα 5,33>5!

Ο Ανδρέας Κοτσανάς έχει δηλώσει πως δεν θα πάει σε debate του Lepanto, ενώ ο Ντίνος Τσουκαλάς με προχθεσινή ανακοίνωσή του, δήλωσε πως θα πάει μόνο σε debate που θα συμμετέχουν όλα τα ΜΜΕ της περιοχής.

Πριν λίγο, σε επικοινωνία μας με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, μας δήλωσε πως θα δώσει το παρών μόνο σε debate που θα είναι κοινό όλων των ΜΜΕ ή εφόσον πραγματοποιηθεί και το προηγούμενο του nafsweek που αναβλήθηκε τότε και μόνο θα πάει και σε debate μεμονομένου ΜΜΕ. «Εγώ δεν επιλέγω γήπεδο. Καθαροί κανόνες για όλους!» μας είπε ο δήμαρχος.

Μένει να δούμε εάν οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα δεχτούν να συμμετάσχουν με 5 συνομιλητές, καθώς ο κίνδυνος από πιθανή καταγγελία έχει σοβαρές επιπτώσεις!

Άλλωστε, ένα κοινό debate που θα συμμετέχουν όλα τα ΜΜΕ και όλοι οι υποψήφιοι, θα ήταν η καλύτερη λύση για να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο