Παναγιώτης Λουκόπουλος υπ. δήμαρχος Ναυπακτίας “Έχουμε μάθει να είμαστε αποτελεσματικοί, ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες”

Επίσκεψη Τάκη Λουκόπουλου και Ενωτικής Πρωτοβουλίας σε Υπηρεσίες και Έργα του Δήμου Ναυπακτίας
Ο Δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Δήμου ως υποψήφιος, και αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους, ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις τους, για το πώς ο Δήμος Ναυπακτίας μπορεί στο μέλλον να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα στις ανάγκες των δημοτών.
Αμέσως μετά, επισκέφθηκε δύο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Παλαιοπαναγιάς και την κατασκευή πεζοδρομίων, μετά το Σκά, ανατολικά της πόλης και δήλωσε:
«Και τα δύο έργα οι συμπολίτες μας τα ζητούσαν και τα περίμεναν πολλά χρόνια. Είναι έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Από την αρχή της θητείας μας είχαμε στοχεύσει την υλοποίησή τους. Μετά από την εκπόνηση των μελετών, προχωρήσαμε και στις απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Η διαδικασία αυτή ήταν δύσκολη και επίπονη, άργησε μεν αλλά έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τα πεζοδρόμια μετά το Σκα προχωρούν κανονικά και εξασφαλίζουν την κίνηση των πεζών με ασφάλεια σε έναν επικίνδυνο δρόμο, στον οποίο δυστυχώς είχαμε τροχαία ατυχήματα με νεκρούς συμπολίτες μας. Στο προϋπολογισμό του 2019 έχουμε δεσμεύσει κι άλλα χρήματα ώστε το έργο να προχωρήσει κι άλλο για να φτάσει μέχρι το Κέντρο Υγείας και το Ξηροπήγαδο. Δεσμεύομαι ότι με την επανεκλογή μου, κάθε χρόνο θα δίνουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα πεζοδρόμια.
Όσων αφορά τον παραλιακό δρόμο της Παλαιοπαναγιάς, καμία καταγγελία δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Το έργο συνεχίζεται κανονικά σε άλλα σημεία και μέσα στις επόμενες ημέρες είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και θα επανεκκινήσουν οι εργασίες, στη ζώνη της παραλίας. Βέβαια, αν δεν είχαμε την γνωστή καταγγελία, το έργο θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα και πεζοί και αυτοκίνητα θα διέρχονταν με ασφάλεια στον συγκεκριμένο δρόμο. Σκεφτόμενοι όμως ότι το έργο αυτό ήταν απαραίτητο εδώ και δεκαετία τουλάχιστον, η καθυστέρηση ενός μήνα είναι μικρή. Ακόμη και οι καταγγελιομανείς δεν μπορούν να σταματήσουν μια δημοτική αρχή που ενεργεί νόμιμα και ουσιαστικά, με σεβασμό στο περιβάλλον. Έχουμε μάθει να είμαστε αποτελεσματικοί, ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες. Για εμάς πάνω από όλα είναι το συμφέρον των συμπολιτών μας.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο