Δ. Ραμπαούνης: «Δεν θα στηρίξω την Ενωτική Πρωτοβουλία»-Διαχωρίζει τη θέση του από την λίστα στήριξης

Ο Δημήτρης Ραμπαούνης, το όνομα του οποίο υπήρχε στη λίστα στήριξης του  Τάκη Λουκόπουλου, κάνει παρέμβαση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ουδέποτε ενημερώθηκε από πρόσωπο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την έκδοση μίας τέτοιας ανακοίνωσης. Αναφέρεται στην προσφορά του προς τον τόπου του, που δεν έχει χρώμα παράταξης, και τέλος ξεκαθαρίζει πως στις ερχόμενες εκλογές δεν θα στηρίξει το συνδυασμό του δημάρχου, αλλά δεν θα είναι και υποψήφιος με κάποιο άλλο.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Με έκπληξη είδα το όνομά μου να αναγράφεται και να περιλαμβάνεται σε λίστα ονομάτων στήριξης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και του Τάκη Λουκόπουλο.

Ουδέποτε με ενημέρωσε κάποιος από την Ενωτική Πρωτοβουλία για την έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης και φυσικά ουδέποτε έδωσα τη  συγκατάθεσή μου να  μπεί το όνομα μου κάτω από στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε.

Ως κάτοικος του Πλατάνου με μοναδικό  κριτήριο το καλό του τόπου μου και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας προσφέρθηκα, όταν μου ζητήθηκε, μετά την αποχώρηση του Θανάση Κούκουνα να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των αναγκών του Πλατάνου τον εντεταλμένο σύμβουλο Πάνο Κονίδα και στη συνέχεια τον αντιδήμαρχο Κώστα Καρακώστα, μιας και δεν είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται καθημερινά στη δημοτική ενότητα Πλατάνου.

Αυτή η ανιδιοτελής προσφορά μου, την οποία θα έδινα σε οποιονδήποτε μου τη ζητούσε για το καλό του τόπου μου, δεν δίνει το δικαίωμα στην Ενωτική Πρωτοβουλία να συμπεριλαμβάνει το όνομά μου στους υποστηρικτές της συγκεκριμένης παράταξης και μάλιστα χωρίς να ρωτηθώ.

Δηλώνω ότι θα συμβάλλω με όσες δυνάμεις έχω για το καλό του τόπου μου, δεν θα στηρίξω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου την Ενωτική Πρωτοβουλία και δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία παράταξη».
Πλάτανος 28/3/2019
Δημήτρης Ραμπαούνης

www.emprosnews.g

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο