Δήμος Αγρινίου: Με ισχυρή δόση ανανέωσης το ψηφοδέλτιο της Χριστίνας Σταρακά- Νέα ονόματα στο προσκήνιο

Με γοργό ρυθμό στελεχώνει το συνδυασμό της η υποψήφια δήμαρχος ΑγρινίουΧριστίνα Σταρακά. Πολλά νέα πρόσωπα μάλιστα αναμένεται να συμμετάσχουν με την ονοματολογία που διακινείται το τελευταίο διάστημα να είναι πλούσια και κάποιες παρουσίες να αποτελούν έκπληξη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του agrinionews.gr , στο ψηφοδέλτιο της νυν αντιπεριφερειάρχου Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιας δημάρχου Χριστίνας Σταρακά θα είναι και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας Πάνος Καψάλης, η Υποδιευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας Ρούλα Κουτσογιάννου, η προϊσταμένη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γεωργία Κολοβού, ο επιχειρηματίας της Εστίασης Παναγιώτης Νάκας, η διευθύντρια ΚΕΚ Χριστίνα Σταθοπούλου, η γεωλόγος Βάσω Καραγκούνη, ο επιχειρηματίας Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος, ο επαγγελματίας στην εστίαση Κώστας Αλεξάς και ο ιδιοκτήτης καταστήματος με υπολογιστές Φώτης Σαράκης.
Διακινούνται εξάλλου πολλά ονόματα προσώπων της τοπικής κοινωνίας που φέρονται να “κλείδωσαν” στο συνδυασμό ενώ γνωστές από καιρό εξάλλου είναι οι υποψηφιότητες  του φιλολόγου Λίνου Υφαντή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μάκη Μπελεβώνη.

Πηγη: www.agrinionews.g

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο