«Βούλιαξε» η πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Μέσα σε ένα κλίμα αποθέωσης μίλησε στο Αγρίνιο, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική πλατεία του Αγρινίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, έδωσε μήνυμα νίκης απευθυνόμενος στους πολίτες του Αγρινίου.

Κατά την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια συγκλονιστική συγκέντρωση που στέλνει μήνυμα νίκης, μήνυμα ανατροπής. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη σκληρή λιτότητα και στα σκληρά χρόνια του ΔΝΤ, ο λαός θα αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του και η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι έχει αποφασίσει».

«Ο δημοκρατικός κόσμος συσπειρώνεται όποτε υπάρχει δημοκρατικό προσκλητήριο. Το δημοκρατικό Αγρίνιο που αποτελεί βαρόμετρο σε κάθε αναμέτρηση συσπειρώνεται», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε ένα μεγάλο όραμα & ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν: Η ενότητα του λαού μας. Ενωμένοι να χτίσουμε ξανά την πατρίδα μας, όπως αξίζει στις επόμενες γενιές» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνιο.

iaitoloakarnania.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο