Αγρίνιο Σάββατο 23/2 Στην κοπή πίτας για τον νέο χρόνο ,της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αγρινίου και τις συνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου στις 30&31 Μαρτίου 2019 με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη !

Αγρίνιο Σάββατο 23/2 
Στην κοπή πίτας για τον νέο χρόνο ,της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αγρινίου και τις συνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου στις 30&31 Μαρτίου 2019 με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη !
<<Εμείς προτείνουμε ένα σχέδιο για την κεντροαριστερά , που στον πυρήνα του είχε το κάλεσμα στον ελληνικό λαό των 212.000 ανθρώπων , που ήρθαν & συμμετείχαν ! Είπαν την άποψη τους και στήριξαν μια προσπάθεια για να φτιάξουμε μια παράταξη που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Με το Πρόγραμμά μας το Σχέδιο Ελλάδα προτείνουμε στους πολίτες με όραμα λύσεις που έχει ανάγκη σήμερα κοινωνία !
Από τη άλλη πλευρά, έχουμε το σχέδιο του κ. Τσίπρα, που προσπαθεί να συγκροτήσει ένα μέτωπο, από τη μια με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ χωρίς τον Καμμένο και από την άλλη με δικά μας στελέχη που μέχρι πρόσφατα τον καθύβριζαν.
Είναι στελέχη που έλεγαν και έγραφαν για τη “μεγαλύτερη συμμορία” της μεταπολίτευσης και τώρα ο πρωθυπουργός τους επιβραβεύει και τους κάνει υπουργούς. Αυτό το σενάριο του κ. Τσίπρα είναι ένα σενάριο παρασκηνιακό , δεν μας αφορά & δεν αφορά τον αξιακό κώδικα της παράταξης.
Εμείς θα μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας , απέναντι στη Δεξιά τον στρατηγικό μας αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού & των εκπτώσεων ώστε να υπάρχει μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη το βράδυ των εθνικών και ευρωπαϊκών εκλογών.Έτσι θα κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα ώστε τα επόμενα χρόνια η παράταξη αυτή να γίνει & πάλι πολύ ισχυρή στο πολιτικό προσκήνιο».
Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια . Έχουμε το συνέδριο μας , ένα συνέδριο δημοκρατικό & ενωτικό , ώστε να συσπειρωθεί ο κόσμος της παράταξης μας , δημιουργώντας τον ενιαίο πολιτικό μας φορέα , που θα αναδείξει τα προβλήματα και θα δώσει λύσεις , οδηγώντας την κοινωνία με όραμα και προοπτική μπροστά !>>

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο