Παπαθανάσης: Εισήγηση για άνοιγμα πρακτορείων ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες

Άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ και επιστροφή των λαχειοπωλών στους δρόμους προβλέπει η εισήγηση της κυβέρνησης στους λοιμωξιολόγους, που έγινε ενόψει της κρίσιμης σύσκεψής τους το πρωί της Παρασκευής.

Αυτό αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, αποκλείοντας ωστόσο κάθε ενδεχόμενο επανεκκίνησης της εστίασης.

«Δεν βλέπουμε καθόλου κοντά το άνοιγμά της» τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

 Μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που είναι μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, άφησε να εννοηθεί πως η επιτροπή βλέπει θετικά την εισήγηση της κυβέρνησης, καθώς «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά – σιγά δραστηριότητες».

Πρόσθεσε δε, πως «πηγαίνουμε καλά» και άρα θα ανοίξουν δραστηριότητες.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να πάμε σε κάποιο μεγάλο άνοιγμα από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και παρέπεμψε για περισσότερα στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων στις 29 του μήνα.

«Θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, των χιονοδρομικών κέντρων και της άρσης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό» είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των λοιμωξιολόγων αναμένεται να συζητηθεί και το φλέγον θέμα του ανοίγματος των γυμνασίων και των λυκείων, το οποίο χαρακτήρισε προτεραιότητα της κυβέρνησης ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

#https://neo-astronafpaktos.blogspot.com/2021/01/blog-post_82.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο