Σμπούκη για την επιτυχία της ΔΕΥΑΝ: Ευχαριστώ τους υπαλλήλους για την βοήθειά τους

Της Αγγελικής Σμπούκη, προέδρου της ΔΕΥΑΝ

Η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας ατενίζει πια το μέλλον με αισιοδοξία. Σε συνέντευξη τύπου ανακοινώσαμε την απόφαση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων την οποία επικύρωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, που δικαιώνει την ΔΕΥΑΝ. Προφανώς όταν αυτή κοινοποιηθεί αρμοδίως στην ΔΕΥΑΝ, θα συζητηθεί στο δ.σ. της επιχείρησης, μαζί με τις επόμενες ενέργειες που απαιτούνται, όπως κάναμε πάντα μέχρι τώρα. Στην μιζέρια, την γκρίνια και την αντιπολιτευτική καταστροφολογία δεν απαντάμε. Τέτοιες μεγάλες επιτυχίες τις χαίρεται κάθε καλοπροαίρετος πολίτης.
Δοθείσης όμως της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω και κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες, πέραν από τους αιρετούς, που κατέβαλλαν τεράστια και μακροχρόνια προσπάθεια, για να φθάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη μνεία νοιώθω ότι πρέπει να γίνει στον διευθυντή της επιχείρησης τον κ. Κότσαλο Δημήτρη, στον τεχνικό διευθυντή κ. Κυρίτση Γρηγόρη και στους νομικούς του δήμου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Συμβούλιο Δημοσίων έργων το οποίο ενδελεχώς σε τρεις πολύωρες συνεδριάσεις εξέτασε τον φάκελο της ένστασης που υποβάλαμε και με την ομόφωνη απόφασή τους δικαίωσαν το μεγαλύτερο μέρος των θέσεών μας.
Τέλος ένας από τους ανθρώπους που πίστεψαν το δίκιο μας και αξίζει να τον ευχαριστήσω δημόσια, είναι ο συντοπίτης μας Σταύρος Καραγκούνης πρώην διευθυντής του γραφείου του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.Ο Σταύρος Καραγκούνης απο την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τις ενέργειες για την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια και η συνεισφορά του ήταν καταλυτική. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία και την στήριξη του συνέβαλε τα μέγιστα για να βρεθεί λύση. 
Μετά από όλα αυτά η ΔΕΥΑΝ, απερίσπαστη πλέον, μπορεί να συνεχίσει το έργο της και να προσφέρει στους δημότες μας, όλες εκείνες τις υπηρεσίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά και να υλοποιήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο