Συγκέντρωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και ενεργοποίηση στελεχών

Συγκέντρωση περίπου 40 ατόμων πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας στο σπίτι του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου, μετά από πρόσκληση του ιδίου. Συμμετείχαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι της παράταξης κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά και φίλοι της οι οποίοι δηλώνουν θετικοί στο να συνδράμουν στο έργο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας από εδώ και στο εξής.
Όπως πληροφορήθηκα, αποφασίστηκε τελικά να ενεργοποιηθεί η πρόταση που είχε κατατεθεί σε προηγούμενη συγκέντρωση της παράταξης, σύμφωνα με την οποία θα δημιουργηθεί μία επιτροπή από μη εκλεγμένα πρόσωπα, η οποία θα επεξεργάζεται θέματα του δήμου και σε συνεργασία με τους έξι εκλεγμένους θα συμμετέχει στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνει «ζεστό» και κυρίως ενεργό το πολιτικό προσωπικό της ομάδας, καταπολεμώντας στην πράξη τον κίνδυνο που υπάρχει, και που δυστυχώς σχεδόν πάντα κάνει την εμφάνισή του, ρίχνοντας στην αδράνεια τους πάντες… πλην εκείνων που κατέχουν θέση εκλεγμένου.   
Αναφορικά με το θέμα του επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, καθώς εκεί στρέφονται για μία ακόμα φορά τα βλέμματα, ο Τάκης Λουκόπουλος δείχνει ενεργός, και με το παραπάνω, σβήνοντας αυτή τη στιγμή στην πράξη τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ηγεσία της παράταξης, και μάλιστα σε σύντομο από σήμερα χρονικό διάστημα. Η πρωτοβουλία του για τη συγκέντρωση, άλλωστε, δείχνει πως την έχει ψηλά στις προτεραιότητές του, ενώ δεν είμαι αμελητέας σημασίας το ότι είναι εκείνος που απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση των στελεχών της. Αν αυτό μπορεί να μεταφραστεί και στην για χρόνια συνέχιση της παρουσίας του στο τιμόνι της Πρωτοβουλίας, πράγμα που έχει και αντικειμενικές δυσκολίες, κανείς δεν το γνωρίζει, το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν χρειαστεί η ομάδα να αλλάξει αρχηγό, αυτός θα είναι εκεί ως ο εγγυητής της συνέχειας. Κι αυτό, δεν το λες και λίγο…
Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο