Πρόσκληση σε Σύνοδο Κορυφής – ARISE Business Match-making

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για τη  δυνατότητα συμμετοχής στη Σύνοδο Κορυφής “ARISE Business Matchmaking,”, που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου, 2019, στο Ρισόν Λε Ζιόν του Ισραήλ. 

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία Εθνικών Εμπορικών Επιμελητηρίων, το Ισραηλινό Ινστιτούτο Εξαγωγών, ο Ισραηλινός Κατασκευαστικός Σύλλογος και το Ίδρυμα ARISE, προχωρούν στην διοργάνωση της διάσκεψης για να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες που επιθυμούν την επέκταση της επιχείρησής τους ή/και την εξερεύνηση δυνητικών αγορών. Αναμένουν να φιλοξενήσουν περίπου χίλιους επαγγελματίες από 50 χώρες, τους οποίους θα διασυνδέσουν με την Ισραηλινή αγορά και με ξένους επιχειρηματίες. 

Στην εκδήλωση, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για προσωπικά επιχειρηματικά ραντεβού με εταιρίες του ενδιαφέροντος τους, για δικτύωση και προώθηση των προϊόντων τους και των επιχειρηματικών τους ιδεών (“b2b” match-making). Ο τρόπος αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος  για την διαφήμιση μιας εταιρείας στην αγορά του εξωτερικού με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, παρακαλούνται να επισκεφθούν για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή τους το: http://arisesummit.com/ 

Για τυχών απορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο  e-mail kostasnestor@hotmail.com ή στο (0030) 6936807090.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο