Πολύς κόσμος συμμετείχε στη 2η ”Γιορτή προβατίνας” στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.(vid)

Για 2η χρονιά ο Πολιτιστικός σύλλογος Τρικόρφου Ναυπακτίας πραγματοποίησε με επιτυχία την πολιτιστική εκδήλωση ”Γιορτή προβατίνας”.

Η παρουσία του κόσμου σε αυτή την εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπου όλοι γεύτηκαν δωρεάν ντόπια ψητή προβατίνα με άφθονο κρασί.Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς με το παιδικό τμήμα του συλλόγου και συνέχισε με το χορευτικό του συλλόγου ”Ο Α νεμογιάννης”.Η διοργάνωση άψογη και οι άνθρωποι του συλλόγου φιλόξενοι.

Περίμεναν και πολλούς επισήμους σε κεντρική θέση όπως συνηθίζεται άλλωστε,αλλά δυστυχώς είχαν ”ανειλημμένες Υποχρεώσεις”. Η εύκολη δικαιολογία για αυτούς. Αλλά γιατί στο κάτω κάτω να έρθουν? Τώρα ο καθένας τη δουλίτσα του την έκανε ακόμα και ”χαμένος” να είναι.Δεν εκτιμήσατε σωστή ημερομηνία κ.Πρόεδρε του συλλόγου. Έπρεπε λίγες ημέρες νωρίτερα να διοργανώνατε την εκδήλωση και θα ”ψάχνατε” να βρείτε και άλλες προβατίνες αλλά και καρέκλες.

Όμως δεν τους παίρνει όλους η κακιά γλώσσα.Υπάρχουν και πολιτικοί που εκτιμούν και σέβονται.Ο επανεκλεγής Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν εκεί καθώς επίσης και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ.Σιαμαντάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Νίκος Τσερπέλης αλλά και ο νεοεκλεγής περιφερειακός σύμβουλος κ.Μαυρομάτης.

Η δημοτική ορχήστρα με κλαρίνο τον Πάνο Κοτρώτσο και τραγούδι Κωστούλα,Δέλιου και Πολύδωρο ”σφράγισαν” την επιτυχία της εκδήλωσης,

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο