Η ΑΔΚΝ στην Ομοσπονδία για τα προβλήματα των επαγγελματιών

Διάλογος με την κοινωνία, Συνεργασία με όλους αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΚΝ του Γιάννη Μπουλέ, μετά την συνάντηση με την ΟΕΒΕΝ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία της ΑΔΚΝ αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μπουλέ και τους υποψήφιους συμβούλους Ασημακόπουλο Δημήτρη, Καρκατσούλη Δημήτρη, Λαγαρό Παναγιώτη, Παναγιωτοπούλου Κάτια και Ταραμπίκου Βάσω επισκέφθηκαν τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΝ και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ταξιάρχης Σούζας και οι πρόεδροι των σωματείων – μελών της αναφέρθηκαν διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνεργασία με το Δήμο με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Από την πλευρά της ΑΔΚΝ ο Γιάννης Μπουλές  έκανε εκτενή αναφορά στο ρόλο που πρέπει  να παίζει ο δήμος και αναφέρθηκε στα θέματα οργάνωσης των δημοτικών υπηρεσιών, ώστε σε συνεργασία με τους φορείς και τους επαγγελματίες της περιοχής να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη δημοτική περίοδο το οποίο πρέπει να συνεχισθεί στο πλαίσιο ενός συνολικού μακροπροθέσμου προγράμματος,  ώστε να αποκτήσει ο δήμος μας τις υποδομές που είναι αναγκαίες για το μέλλον του.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα ενδεικτικό της ωριμότητας που διαμορφώνεται στο δήμο  μας. Ο Διάλογος με την κοινωνία και η Συνεργασία με όλους αποτελεί κεντρικό στόχο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας για το παρόν και το μέλλον της Ναυπακτίας. Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να βγούμε από τη λογική ότι ο καθένας μόνος του θα λύσει το πρόβλημά του. Η λύση των προβλημάτων πρέπει να περνά μέσα από την κοινωνία, η οποία δεν είναι απρόσωπη, είμαστε όλοι εμείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο