ΕΚΝΔ και ΠΑΜΕ γιόρτασαν χωριστά

Με ξεχωριστές συγκεντρώσεις γιόρτασαν την Εργατική Πρωτομαγιά Ε.Κ./Ν.Δ – Δήμος Ναυπακτίας και φορείς από την μία και το ΠΑΜΕ…
Η συγκέντρωση του Ε.Κ. /Ν.Δ. έγινε στα Γραφεία του και από εκεί με Πορεία συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Φαρμάκη όπου εκφωνήθηκαν λόγοι και χαιρετισμοί ενώ στο τέλος διαβάστηκε σχετικό ψήφισμα….
Πολύ μικρή η προσέλευση εργαζομένων και πιστεύουμε πως εάν δεν υπήρχαν και οι διάφοροι υποψήφιοι των Δημοτικών εκλογών σίγουρα οι συγκεντρωμένοι θα ήταν πολλοί λιγότεροι…

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος επί του βήματος απευθύνει χαιρετισμό και έναν μίνι προεκλογικό λόγο για έργα που πραγματοποιήθηκαν επί ημερών του …………. 

 ………… χωρίς φυσικά να μας πει κουβέντα για το παρακείμενο μισοσπασμένο επί δύο και πλέον χρόνια, παγκάκι της Κεντρικής Πλατείας για το οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές!

Σύμφωνα με  πρόχειρη καταμέτρηση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση(;) δεν πρέπει να υπερέβαιναν τους…. 80 μαζί με τους “αγωνιστές” των Καφενείων  και των θαμώνων των  που ΔΕΝ είχαν σχέση με την Συγκέντωση….
Το ΠΑ.ΜΕ.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κεφαλόβρυσου και μετά από τις σχετικές ομιλίες οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πορεία στους Κεντρικούς δρόμους της πόλης..

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν ο ίδιος ή ελαφρά μεγαλύτερος από αυτόν του Ε.Κ.

Τα αίτια της πενιχρής συμμετοχής των εργαζομένων στις σημερινές συγκεντρώσεις πρέπει να αναζητηθούν επειγόντως από τις Ηγεσίες τους οι οποίες δεν πρέπει να είναι άμοιρες ευθυνών…
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

neo-astronafpaktos.blogspot.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο