Εκλογή νέου Δ.Σ. στο σύλλογο Καστανιωτών Ναυπακτίας…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Σύλλογος Καστανιωτών Ορεινής Ναυπακτίας «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» ιδρύθηκε το 1973, με έδρα την Αθήνα. 
Εκπροσωπεί έως και σήμερα ενεργά με την παρουσία του τόσο τους Καστανιώτες της Ελλάδας όσο και του Καστανιώτες της διασποράς σε διάφορες πολιτιστικές και τοπικές δραστηριότητες. 
Η ανάγκη συσπείρωσης των Καστανιωτών Ορεινής Ναυπακτίας και η ίδρυση του Συλλόγου μας βοήθησε στην συγκρότηση αλλά και διατήρηση των δεσμών της πολιτιστικής μας κληρονομιάς έως και σήμερα περνώντας τον έτσι στις νέες γενιές του χωριού μας. 
Ο Σύλλογος βρίσκει τους νέους Καστανιώτες, γεμάτους οράματα, ιδανικά και αξίες στοχεύοντας στην ανάδειξη και ευαισθητοποίηση των συγχωριανών για ένα μέλλον καλύτερο, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το έναυσμα για ένα ιδανικό παραδοσιακό περιβάλλον που θα μπορούν οι Καστανιώτες και οι φίλοι τους καθώς και οι επισκέπτες μας να το απολαύσουν.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2018 έληξε η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με Πρόεδρο την Λόη Βασιλική του Θεοδώρου, τον Αντιπρόεδρο Ταράτσα Μαρίνο του Χαραλάμπου, τον Γραμματέα Κανέλλο Στέφανο του Στεφάνου, Ταμία την Αντωνοπούλου Λαμπρινή του Κωνσταντίνου και Σύμβουλο τον Αθανασόπουλο Γεώργιο του Κωνσταντίνου και στις 02/12/2018 εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 σε κλίμα συγκίνησης και ομοψυχίας το απελθόν Δ.Σ. του Συλλόγου ύστερα από πολλά χρόνια στην ηγεσία του έδωσε τη σκυτάλη στη νέα γενιά του Συλλόγου που εκπροσωπείται πλέον από το παρακάτω νέο Δ.Σ.: Πρόεδρος ο Αθανασόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος Ταράτσας Μαρίνος του Χαράλαμπου, Γραμματέας ο Αγγελάκης Δημήτριος του Βασιλείου, Ταμίας ο Κανέλλος Στέφανος του Στεφάνου και η Σύμβουλος Μάγκουρα Μαρία του Νικήτα.

Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά στη διοίκηση του Συλλόγου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Σήμερα το χωριό μας έχει όλους ανάγκη και όλοι εμείς πρέπει να βοηθήσουμε στην επιτυχία του νέου Δ.Σ.

Καλή αρχή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο