Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “#My_Nafpaktos” στις 26 Οκτωβρίου

Τα εγκαίνια της ομαδική έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει ο σύλλογος  “Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές” σε συνεργασία με τους Greek Instagramers Events και παρουσιάζεται στον πολυχώρο “Παλαιά Σφαγεία” στην Ναύπακτο θα πραγματοποιηθούν ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της Ναυπάκτου Αγίου Δημητρίου, στις 26/10.

Η έκθεση αποτελεί μια φωτογραφική περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, την παράδοση, τα χρώματα, τις εποχές και τις μοναδικές εικόνες που συνθέτουν την καθημερινότητα της Ναυπάκτου. Στην έκθεση συμμετέχουν 57 φωτογράφοι που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε την όμορφη αυτήν πόλη με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η έκθεση είναι συνέχεια του Project «#My_Nafpaktos» το οποίο είχε ως αφετηρία την φωτογραφική εξόρμηση στην πόλη της Ναυπάκτου, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο χρόνο από την ομάδα Greek Instagramers Events. Δεκάδες ταλαντούχοι φωτογράφοι, ξεναγηθήκαν στην όμορφη περιοχή ανακαλύπτοντας και απαθανατίζοντας τους φωτογραφικούς της θησαυρούς.

Το project «#My_Nafpaktos» αποτελεί μέρος των δημιουργικών ταξιδιωτικών projects που διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events με στόχο την ανάδειξη των περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Markting Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο