Αμκε ‘Με Την Καρδιά Μας’ Παροχή τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου παροχής τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες η ΑΜΚΕ ‘Με την Καρδιά Μας’ αποφάσισε να παρέχει πακέτα τροφίμων, (ξηρά τροφή για 7 ημέρες) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, για τη στήριξη των ατόμων που οι συνθήκες διαβίωσης δεν τους εξασφαλίζουν την καθημερινή σίτιση. 
Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν πακέτα τροφίμων για 30 οικογένειες. 
Ύστερα από την συνέλευση των εταίρων και με την συμπαράσταση και παρουσία μελών και φίλων η ΑΜΚΕ’ Με την Καρδιά Μας’ αποφάσισε να διαχειρίζεται διαφορετικά την δυνατότητα παροχής πακέτων τροφίμων, οπότε είναι δυνατή η παροχή αυτών. Ποιό συγκεκριμένα πλέον τα πακέτα τροφίμων που θα παρέχονται θα εξασφαλίζουν την σίτιση για μια εβδομάδα (7 ημέρες) το ελάχιστο. 
Η Αστική Μη κερδοσκοπική εταιρεία ‘Με την Καρδιά Μας’ έκανε σεβαστό τον προβληματισμό όλων και αποφάσισε τα ποιο πάνω. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης, και συγκεκριμένα τον μεγάλο μας χορηγό Market In ΑΕΒΕ (καταστήματα Ναυπάκτου), το κατάστημα βιολογικών προϊόντων ‘τροφοπηγή’ , το κατάστημα central cafe, το κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών Καλλινίκου, το κατάστημα cafe Δελφίνι, το κρεοπωλείο Λούκας πλούμης, το κατάστημα είδη γάμου και βάπτισης ‘Atelier Marina’ ,καθώς και όλους τους φίλους και εθελοντές. 
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ..

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο