Δειτε σε επαναληψη την εορταστικη Πασχαλιατικη εκπομπη ” Πασχα στο Αιτωλικο”…

Και αυτό το Πάσχα η εκπομπή »Απόδραση & ψυχαγωγία» κοντά σας .»Πάσχα στο Αιτωλικό». Ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα,με ενημέρωση,παράδοση,ψυχαγωγία,διασκέδαση.

Η συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους»Το Ανατολικόν», »Το Αιτωλικό» και με τους αρματωμένους Πανηγυριστές η Αγία Αγάθη,ήταν εξαιρετικά άψογη και τους ευχαριστούμε όλους. Ευχαριστούμε και τις γυναίκες του Αιτωλικού για τα μαγειρέματα και τα γλυκά που προσέφεραν σε αυτό το εορταστικό τραπέζι. Και επειδή Πάσχα Ελληνικό σημαίνει και σουβλιστό αρνί το φρόντισε η κρεαταγορά του Μελέτη Πατρινού να μας χορηγήσει τα αρνάκια με ανταπόδοση τις θερμές μας ευχαριστίες. Βέβαια ,υπήρξαν και άτομα που ήταν συνεχώς μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση,όπως ο Διονύσης ο Μπερερής ,η Βάσω Καρβέλη,η Χριστίνα Μπαρώνου ,ο Μιχάλης Κότσαρης ,χωρίς βέβαια να μηδενίζουμε τα υπόλοιπα μέλη των συλλόγων.

Ευχαριστούμε,επίσης,τον Αντιδήμαρχο Αιτωλικού κ.Σταράμο για την φιλοξενία του εορταστικού γυρίσματος στον αύλειο χώρο του Μουσείου Χαρακτικής Βάσω Κατράκη και την βοηθειά του στη διοργάνωση.Παρών στις εορταστικές προετοιμασίες και ο Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου κ.Νικος Καραπάνος καθώς και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τάσος Σκαρμούτσος,τους ευχαριστούμε ολόψυχα.Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Ράδιο Μέγαρο,φρόντισαν για το στολισμό του χώρου διεξαγωγής του γυρίσματος με τραπεζοκαθίσματα και κέτεριγκ.Η κ. Μάρθα Γαβριελάτου επιμελήθηκε την διακόσμηση.Ευχαριστούμε τον κ.Βασίλη Καπελάκη για τον Μοναδικό ήχο που μας παρέχει κάθε φορά καθώς και τον ηχολήπτη τον Νίκο Βε’ι’ζάκη.Τέλος ευχαριστούμε τους μουσικούς ,Θοδωρή Χαλιάσο κλαρίνο, Γιάννη Διαμάντη κιθάρα,Πάνο Αριστόπουλο τύμπανα, Θωμά Χαλιλόπουλο πλήκτρα.

Στο τραγούδι ακούραστοι για μας πάντα,η φωνάρα Δημήτρης Αποστόλου,ο Καταπληκτικός νέος τραγουδιστής Μάκης Ζούμπας και το Νούμερο 1 στη γυναικεία παρουσία ,η ανεπανάληπτη ,Μαρία Γιαννακά.Ευχαριστούμε όλη την ορχήστρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο