Γαλακτοκομικά «ΤΖΙΦΡΗΣ» από μια μικρή μονάδα παραγωγής στα ράφια μεγάλης αλυσίδας SUPER MARKET

Ήταν το έτος 2012 στο βάθος της κρίσης που μάστιζε τη χώρα και η αβεβαιότητα για την οικονομία χτυπούσε «κόκκινο» όταν ο Κώστας Δασκαλάκης τόλμησε και επιχείρησε να ξεκινήσει μια μικρή μονάδα παραγωγής με κρέμες όπως ρυζόγαλο, βανίλια και σοκολάτα με την ονομασία «ΤΖΙΦΡΗΣ» όπως ήταν το προσωπικό του ψευδώνυμο.
Τα προϊόντα ΤΖΙΦΡΗΣ από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στην κατανάλωση, έγιναν ανάρπαστα από το κοινό και έτσι η ημερήσια παραγωγή άρχισε να πολλαπλασιάζεται.
Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Κώστα Δασκαλάκη όμως δε σταμάτησε εκεί, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησε την παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιού, ένα προϊόν που θύμισε στους καταναλωτές γεύσεις από το παρελθόν και αυτό γιατί τα προϊόντα ΤΖΙΦΡΗΣ κρατούν την παράδοση. Η πρώτη ύλη, το γάλα είναι από δική του παραγωγή ή από ελεγμένους κτηνοτρόφους και έτσι παρασκευάζονται γαλακτοκομικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας με σεβασμό προς τον καταναλωτή, συνδυάζοντας πάντα την παράδοση με την ποιότητα.
Σήμερα, 7 χρόνια μετά, η βιοτεχνία γάλακτος «ΤΖΙΦΡΗΣ» με ίδια κεφάλαια, αποτελεί μια κάθετη μονάδα παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων στεγασμένη σε 1500 τ.μ. η οποία έχει τη δυνατότητα παραγωγής χιλιάδων προϊόντων καθημερινά με γνώμονα την παράδοση και την υψηλή ποιότητα αυτών.
Πρόσφατα, μια συμφωνία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει τα γαλακτοκομικά «ΤΖΙΦΡΗΣ» στα ράφια της μεγάλης αλυσίδας σε 40 σημεία στην Αττική και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. http://e-maistros.gr

Γίνετε ενεργά η πηγή του studionafpaktos.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο studionafpaktos@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο