Καλό Πάσχα από το…”Κολοκοτρωνίτσι”. Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε viral


Με νέο βίντεο η Ελληνική Αστυνομία εύχεται Καλό Πάσχα στους πολίτες , υπενθυμίζοντας την οδική ασφάλεια και τη συνετή οδήγηση.

Πρόκειται για ένα βίντεο μόλις 1,45 λεπτού, ένα σκετς που πρωταγωνιστούν απλοί άνθρωποι- ο ηθοποιός Γιάννης Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ- το οποίο δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας, που εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια προβάλλει με κάθε τρόπο με σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι η ασφάλεια κυρίως στους δρόμους, δεν είναι ζήτημα τιμωρίας και καταστολής, αλλά πρωτίστως μιας άλλης αντίληψης και συνεργασίας.

Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, γυρίστηκε στην Καρυά Αργολίδας, (το γνωστό «Κολοκοτρωνίτσι» της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς»). Ήδη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, (Facebook, Twitter, YouTube) και στο site της Αστυνομίας.

Από την ερχόμενη Πέμπτη, αποσπάσματα του βίντεο θα προβληθούν και στις τηλεοράσεις, με άδεια που έχει εκδοθεί από το ΕΣΡ, καθώς θα αποτελέσουν το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα.

Ήδη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο site της Αστυνομίας και έχει γίνει viral.


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο