Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας – Εκλέχθηκαν Σιαμαντάς και Τσουκαλάς

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος ήταν ο νικητής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων στη Δυτική Ελλάδα (ΠΕΔ), με δεύτερο το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Το επόμενο διάστημα απομένει και η τυπική διαδικασία, με το νέο  το ΔΣ της ΠΕΔ να συνεδριάζει για να εκλέξει το προεδρείο του. Με βάση την κατανομή των εδρών, ο Θανάσης  Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος και ο Σπύρος Κωνσταντάρας ο αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στην Πάτρα, οι υποψήφιοι έλαβαν:

Θανάσης Παπαδόπουλος 54 ψηφοδέλτια – 10 έδρες

Σπύρος Κωνσταντάρας 45 ψηφοδέλτια – 8 έδρες

Κώστας Πελετίδης 17 –    3 έδρες

Χρήστος Πατούχας 3

Να σημειώσουμε ότι κατά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας, είχαν εκλεγεί ως εκπρόσωποι με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας (ex officio), και οι: Σωκράτης ΠαπαβασιλείουΓιάννης ΜπουλέςΝτίνος Τσουκαλάς και Γιώργος Σιαμαντάς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σιαμαντάς συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του Θανάση Παπαδόπουλου εκλέχθηκε στο Δ.Σ της ΠΕΔ, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας -ΚΕΔΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο